lookbook

"Varför bära plagg som alla andra när du kan bära min konst"

Låt mig få eskortera dig genom min värld av konst och design. Bli inspirerad, bli hänförd, bli köpsugen på något speciellt. Det personliga och unika i ett prisvänligt premium segment med en touch av flärd som inte alla bär eftersom allt tillverkas i en begränsad upplaga. Jag hoppas du känner dig utvald och exklusiv då du bär mina skapelser - jag vill få dig att känna dig chic, cool & classy med en kvinnlig touch! Min ambition är att kunna inspirera den medvetna kvinnan som delar min gränslösa fascination för det unika och vackra.

Jag vill även pryda ditt hem där min konst samsas väl med din personliga stil. Abstrakta färgkavalkader eller ansiktsmotiv med karaktär som fångar blicken. Om du inte har plats för konst så kan du alltid förnya din soffa med någon av mina kuddar - min konst återges på sammetskuddar!

                   

Design från Jönköping, material från Italien & tillverkning i Borås, Sverige.