Art meets Fashion

Konstnär och entreprenör

"Jag vill dela med mig av min konst och förgylla
 andra människors tillvaro och göra livet lite mer färgrikt"

Silvanajart - passionerat, intensivt och mångfacetterat - så beskriver jag min konst. Jag har målat i 15 år och min första utställning ägde rum 2015 i Nice, Frankrike. Därefter har jag hunnit med ett 20-tal utställningar - bl a 2020 art3f i Monaco. Till våren 2021 är det dags för Liljevalchs Vårsalong i Stockholm. Jag målar oftast abstrakta expressionistiska tavlor och mitt signum är ansikten eller färgkavalkader av färger som samsas väl. Jag vill lämna avtryck och intryck med min konst, jag vill att du ska känna och beröras av mina alster - jag vill dyka in i dina känslor!

Följ min konst på www.instagram.com/silvanajart

BetterLook - med ett förflutet inom mode- och konfektionsbranschen var "cirkeln sluten" hösten 2020 då jag började återge min konst på textil och lanserade "Art meets Fashion". Personlig stil med en touch av flärd som får dig att känna dig unik och exklusiv eftersom alla plagg tillverkas i begränsad upplaga. Det lilla i en kvinnas klädsel som är extravagant och extraordinärt och därmed skapar en personlig attityd

Följ min design på www.instagram.com/designbybetterlook

Slowfashion - mina produkter är tidlösa och hållbara plagg med miljövänligt digitaltryck. Ett plagg med många användningsområden från morgon till kväll, året om och överallt. Produkter med fler funktioner - alla med eget tryck. Inga spillbitar går till "spillo" eftersom överblivet material används till accessoarer. Tillverkning sker i Sverige - hållbart och miljövänligt - på så sätt vill jag bidra med mitt samhällsansvar - ingen överkonsumtion eller produktion. Digitaltryck enligt REACH regler som gäller inom EU.

Design Jönköping, material & tryck Italien, tillverkning i Borås, Sverige.