Blandad kompott!

28.05.2021

Nyfiken, klicka på bilden....

Family, friends & followers - mina följare - ibland har man lugna dagar och lugna veckor ibland är det rivstart och ett enda långt marathon att hinna med allt - emellanåt är det lagom tempo.           Idag känner jag mig glad och trött så mitt inlägg blir kort och en blandad kompott. Ungefär som livet - höga berg och djupa dalar. 

Min vernissage på Galleri Tegel i Jönköping är avklarad - positivt menat för det är ju genom mina utställningar jag når ut till er och visar min konst. Tack alla fina besökare som kom - jag är så glad att ni uppskattar mina alster och min design. Det är verkligen upplyftande att få den fina respons jag får från er. Nästa utställning blir Konstrundan i Jönköping i september. 

Jag har tagit fram lite nya produkter och redan nu funderar jag över höstens motiv på textil och vad som komma ska! Jag har lärt mig "att den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge! Är det verkligen så....


På tal om livet så finns det något som kallas för "livets efterrätt" och jag förstår innerbörden nu när jag får efterrätten serverad "titt som tätt". Mina små barnbarn får mig att stanna upp och vara totalt närvarande. Kanske inte så konstigt då de har 100 % av min uppmärksamhet MEN jag får 1000% av lycka genom att få vara tillsammans med dem.. Vi leker. vi busar, vi målar, vi gungar, vi tittar på Bamse, vi lägger pussel, vi läser böcker, vi fikar, vi tittar på träd och jämför alla färger, vi pratar och pratar och pratar, vi, läs jag, kliar dem på ryggen, vi ligger på sängen och skrattar och bara ÄR! Jag undrar hur dom kommer att minnas mig - "mormor som målade så många tavlor"...och en del var lite "konstiga"...en del var med rumpor - bör tilläggas att det är mina kroki alster de syftar på.                 Hon som alltid ville kramas och skrattade högt, hon som ville att vi skulle lukta på blommor och uppskatta det fina! Ja, så hoppas jag att de tänker som vuxna för det skulle göra mig glad - de hinner samla ihop en hel del positiva och mindre bra egenskaper innan dess. Så det är bäst man lämnar fina avtryck efter sig för det är oerhört mycket som ligger i vårt DNA, vi kan ärva egenskaper som är många generationer tillbaka utan att förstå varifrån vi får våra egenheter. 

Life is good i deras sällskap!

Nu till helgen är jag med på local_femmes_market - gå in på instagram och följ oss / shoppa loss och upptäck hur många otroligt duktiga och unika kreatörer det finns. Jag blir glad när jag ser någon som följer för sina drömmar och vågar satsa. Detta kallas att hitta sitt WHY - jag har hittat mitt och tänker WHY NOT! Har du hittat ditt - det som gör att det är roligt att kliva upp på morgonen, det som får dig att tänka och andas ditt företagande, det som gör att du sitter uppe halva nätterna och jobbar....och det är helt ok!


Dags att "ta helg" med MR P - kvällen ligger framför oss - maten ska tillagas och den traditionella whisky pinnen kl 19 närmar sig. Underbart är kort liksom mitt inlägg - men det kommer mera!


" En dag utan Champagne är en förlorad dag"