"Den lilla vita"

01.05.2021

Nyfiken, klicka på bilden....

Family, friends & followers - Visst har ni liksom jag några favorit plagg - nya som gamla. Ett plagg som aldrig får lämna er garderob oavsett inköpsdatum. Jag har en fäbless när det kommer till den "vita kostymen" - oj, vad svag jag är för detta plagg! Som kvinna känner jag lite "power" då jag bryter regler och tar mig an mannens självklaraste plagg. Min vita kostym har jag använt till allt från galor, 50-års kalas, tema fester och företagsevent. Jag känner mig fräck i den då den inger en touch av attityd - dessutom är den bekväm att bära och man behöver bara byta accessoarer och skor så blir den som  ny. Jag föredrar den knäppt med endast ett långt smycke som pryder dekolletaget - Cool, Classy och Chic!


Bianca Jagger är kvinnan som jag personifierar med "kostymen". Ingen kan bära upp en kostym med  uttrycket -  I don´t care - som hon. Glamoröst införde hon detta plagg då Studio 54 i New York hade sina glansdagar på 80-talet och gav det tråkiga en "make over" i styling. Tack för det Bianca - vi är många som känner oss djärva och lite självsäkra i kostymen och min vita överger jag aldrig. På tal om färgen vit så tilltalas jag mer och mer av den - för mig är den lika självklar som "den lilla svarta". Inte så praktiskt alltid men desto tilltalande och man ska alltid klä sig i färger och former man trivs i,  först och främst för sig själv - då bär du upp plagget och inte tvärtom att plagget bär upp dig.Ännu ett plagg som jag förälskat mig i - bör tilläggas ganska opraktiskt men desto snyggare - en klädsam jumpsuit. Jag behöver inte fundera på vilken överdel som jag ska matcha byxan med  osv, På sommaren plockar jag fram en vit/beige och på vintern är det den svarta som jag klär upp mig i för att vara redo för festligheter. Jag har alltid velat skapa min egna stil som matchar min personlighet - att klä upp mig, inte att klä ut mig. 

Sommaren - var är du, titta fram så jag kan botanisera i alla vita plagg som förhoppningsvis kan matcha eventuell solbränna och blekt sommar kysst hår! Och ingen sommar utan vita jeans...

"Dressed for success"