En dag, en vecka i min vardag

19.05.2021

Nyfiken, klicka på bilden....

Family, friends & followers - Ja, hur ser en vanlig vecka ut i mitt liv som konstnär och entreprenör. Troligtvis som många andras med jobb, jobb och mera jobb. Däremellan pressar man in lite träning och selekterar socialt umgänge. Min vardag har rutiner och den har flexibilitet blandat med snabba förändringar och spontanitet. Som egen företagare gäller det att ta vara på varje minut och tillfälle - att besöka produktionen i Borås, att skapa, att nätverka, att driva verksamheten framåt, att göra affärer, att sköta ekonomin, att försöka boka in potentiella kundmöten, att beställa material såväl textil som övrig material, att designa och skissa på nya modeller, att måla och vara kreativ med min konst, att förbereda utställningar med ALLT det innebär, att hålla sig ajour med omvärlden i min bransch, att utbilda mig bl a via webbinarium inom min bransch, att vara aktiv på social medier och uppdatera ER kära följare! Eftersom jag håller i hela produktionskedjan från att välja tyg, plåta bilder, lägga upp på SoMe osv, osv.. - vilket jag valt själv - är det många färgglada bollar som jag jonglerar med. Så i princip är jag sambo med både MR P och med mitt företag - vi vaknar tillsammans och vi går och lägger oss tillsammans!

Måndag morgon vill jag starta med en power walk - ett sätt att rivstarta veckan med och markera att ledigheten är över. Denna vecka har jag haft 2 bra möten som kan leda till olika samarbeten och jag gillar verkligen att möta nya människor som är kreativa. Jag tilltalas av varje möjlighet där två eller fler aktörer jobbar ihop och skapar magi för varandra. Jag vill ha min konst och fashion "all over the place"! 

Veckans sista jobbdag - fredag -  avslutas med padel då jag och MR P tjuvstartar helgens ledighet. Mycket trevlig rutin vi infört i vår tillvaro och jag kan med gott samvete lägga veckan bakom mig och blicka fram emot nästa.


Just nu planerar och fixar jag inför min nästa utställning som kommer att äga rum på Galleri Tegel i Jönköping - Vernissage 22 Maj kl 17-20. Inför en vernissage kan jag lova er att mitt huvud är lite "rörigt" på ett härligt sätt. Det är så mycket som ska fixas - förutom alla tavlor som ska målas - men det är inget jag vill beskriva detaljerat. Kanhända är det mitt estetiska öga som ställer stora krav på mig själv och hur jag vill att resultatet ska bli. För det är ju till syven och sist mitt varumärke.

Jag hoppas verkligen ni har tid och lust att titta förbi och kika på lite nya alster. - säga "hej" för det känns som evigheter vi sågs sist. Jag kommer även att ha mina nya produkter såsom necessärer, bags och fina fodral som bör ses irl - allt sprunget ur min konst!  Om ni inte har möjlighet att komma på vernissagen så tipsar jag er om att här serveras så himla god lunch på vardagarna - passa på att gå en trappa upp och titta på mina tavlor när du lunchat klart.  

CORONA säkert - avstånd och "allt annat som är självklart".

Naturligtvis måste man tänka på sitt inre likaväl som sitt yttre - erkänner att jag alltid varit svag för fina dofter och härliga krämer. Det går inte att enbart försköna det yttre utan tänka på att må bra i själen också - ingen "make over" kan fixa det! 

Nu var det dags för mig att koppla av och njuta och bli omhändertagen -  så jag plockade fram ett presentkort som legat i min byrålåda, en härlig födelsedags present. Efter 1 tim och en helt underbar ansiktsbehandling var jag redo för nya utmaningar med ett stort leende för jag kände mig så fräsch! Tack Hud & Hälsa för att jag blir så ompysslad - en lyx man bör unna sig oftare. Glow with the flow!!!

Träning är också ett stående inslag i min tillvaro för att orka och för att fysiskt hålla igång. Jag har alltid varit en aktiv person och i ungdomens år spelade jag fotboll. Nu förtiden håller jag mig till mindre bollar och som så många andra har jag blivit smittad - padel pandemin har inte gått mig förbi! Jag varvar det med styrketräning, bodybalance och lite löpning och promenader. En perfekt mix och variation för att träning ska vara kul.

Vet ni om att man kan förlänga livet med så många, många år om man bara rör sig 30 minuter om dagen - det räcker med en promenad så förkasta inte det lilla och enkla.

Förresten - ni har väl inte missat min tävling på @designbybetterlook ! Du hinner fortfarande vara med och tävla - dragning sker lördag 22/5 kl 15 och vinnaren presenteras på min story - in och tävla!

" Att inte våga är att aldrig få veta"