Konstutställning med 4Colours

13.03.2022

Family, friends & followers - Cirkeln är sluten - från en tanke och idé till en konstutställning. Planerna började i Oktober 2021 och mynnade ut till 4Colours första utställning ihop Mars 2022.
Det har varit en rolig erfarenhet med en samlingsutställning och det ligger en hel del jobb bakom som man inte är medveten om eller som syns. Men är man konstnär så är man!

Vår vernissage 4 Mars var en färgsprakande succé med 100 inbjudna gäster. Vi lyckades skapa ett härligt mingel med mycket prat, skratt och surr. Alla fick sitt lystmäte stillat då det fanns flera olika konststilar med färger och motiv att beskåda och bekanta sig med. Så TACK och åter igen TACK till alla fina människor som hade tid och lust att möjliggöra denna "konstfest".

Ensam är stark sägs det - i vissa fall - men fler tillsammans skapar en annan dynamik och glädje!

Nu "såhär" en vecka efter så känns det väldigt avlägset men "feelingen" av alla fina ord vi fick från våra besökare bär jag med mig. En och en annan tavla hittade nytt hem och min Fashion & Design väckte stor nyfikenhet - jag är överväldigad över mottagandet och det shoppades loss en hel del.
Lycka är när jag får er att känna er "unika och vackra" i mina skapelser - från den lilla detaljen till ett plagg!

Det känns som att jag vill skapa lite nytt - eftersom min konst är som jag "ytterligheter" - så kan det mycket väl komma oväntade penseldrag och färger på mina alster framöver. Inte så märkligt eller förvånande eftersom jag skapar utifrån stunden och känslan jag befinner mig i just då. 
Jag fick frågan om jag var deprimerad när jag målade en specifik tavla. Frågan var relevant eftersom personen reagerade starkt på motivet. Men jag svarade att det var jag definitivt inte - absolut inte. Däremot så målar jag utifrån konst som tilltalar mig själv. Detta var en skön bekräftelse på min konst för det är exakt det jag vill - jag vill beröra er med den, jag vill dyka in i era känslor och jag vill lämna avtryck! 

4 dagar efter att utställningen avslutats målade jag detta alster. Det är en färgskala som jag inte har valt tidigare men motiven är tillbaka. Abstrakta ansikten där "ögonen talar" och rör om i ert inre.

Vad känner du - vad tänker du - hur reagerar du när du tittar på denna målning?


- Att inte våga är att aldrig få veta -