Restart - ny blogg!!!

16.08.2023

Family, friends and followers - Det sägs att "Silence is golden" och det må stämma. Men nu börjar sommaren lida mot sitt slut och hösten kommer krypandes utan förvarning. Men jag välkomnar den och omfamnar allt vad den innehåller från tända ljus i alla fönster, till att krypa upp i soffan och läsa böcker till att planera in en trevlig weekend på annan ort. Dessutom ett ypperligt tillfälle at "step up" och återuppta min blogg som legat vilandes alldeles för länge. Jag vet ej om ni saknat mina rader men jag hoppas det och utifrån era kommenterar från tidigare inlägg har ni gillat det ni läst.

Jag passar på att hälsa nya följare "Välkomna" till min värld av Konst & Design -  Art meets Fashion. För ingen har väl missat att det är min konst som återges på textil som kommer från Italien och  tillverkningen sker i Borås. Nu är det dags att kavla upp ärmarna där jag sitter och smuttar på en kopp kaffe samtidigt som jag är ivrig över att sätta mina ord på pränt.                                                    

Jag vill tacka alla fantastiska kvinnor - även män - som följer mig på sociala medier och mina Pop-up's, som läser min blogg, som uppmuntrar mig i mitt skapande och som "älskar och shoppar" min design. Jag uppskattar ert engagemang och era generösa komplimanger om min fashion - det värmer och inspirerar mig att skapa mer och mer och MER!                                                                                                              

Här kommer jag att dela med mig av lite "smått och gott" blandat med en dos av kunskap och lite av den privata sfären där min personlighet lyser igenom.

                                                                                         
Flärd & fläkt -  kan innehålla lite intressanta spaningar ute i modevärlden och vad som är kommande trender - även om jag tilltalas av den personliga stilen där man skapar sin egna trend.

Inblick - en dos av fakta och kunskap kring textilbranschen som jag är en del av.

Personligt - lite om mig som person och vad jag gör, vart jag reser och mina tankar kring livet och annat "filosofiskt".Och jag gör det med "glimten i ena ögat och allvar i det andra".