En dag på jobbet!

09.10.2023

Family, friends and followers - Följ med mig en dag "på jobbet".

Att vara egen företagare - konstnär och designer som jag - innebär att jag håller i alla trådar,  Med andra ord "allt från ax till limpa" vilket har många sidor i en liten verksamhet - både positiva och mindre positiva. Allt från roligt till "lite mindre roligt", från lugnt till ett högt tempo, från skratt till bekymmersrynkor, från kassaflöde till en sinande spargris. från inspiration till ett tomt blad. MEN jag skulle inte vilja byta ut en enda dag - för min passion för just kläder är mitt "kall" och det insåg jag redan i barnsben. Att få möjlighet att skapa kläder jag själv tycker om och vill bära till att se er fina kvinnor bära upp dem på ert vis - det är det som är min drivkraft. Att få er att känna er "fina, vackra, snygga, kvinnliga eller unika" - det är den känslan jag vill plocka fram hos er.  Dessutom att ni klär i er plagg som inte alla andra har är bara en bonus - en chic sådan!

Idag ska ni få följa med på en riktigt rolig "arbetsdag" - som dessutom äger rum i solsken istället för kalla Sverige i början på Oktober. Jag befinner mig i Nice - där jag och MR X har ett boende sedan 12 år tillbaka - och Rivieraklubben firar 10-år i Villa Ingeborg. Det innebär att mycket folk kommer att samlas och lite festligheter står på programmet som äger rum i Cagnes -sur-Mer. Jag har fått möjligheten att visa upp ett axplock av min design på detta jubileum - så jag har packat ner lite kimono, toppar, klänningar, fodral och etuier för att kunna marknadsföra och sälja min design.              

Det blir en snabb åktur på vespa från Nice, ca 20 min - om man har tur i trafiken - tills det är dags att iordningställa min plats. Vi är flera utställare - en del säljer böcker och någon konst - en "konstauktion" kommer även att äga rum under dagen. Detta är en av mina höjdpunkter då jag är ute och träffar mina potentiella kunder på plats. Dels får jag berätta om min bakgrund, min historia hur jag började med BetterLook -  ja, ni vet ju att det är min konst som återges på plaggen - Dessutom får jag inspirera er och våga få er att "plocka fram" den feminina sidan och addera en touch av "chic flärd". Jag får omedelbar respons på mina kläder "där och då" vilket betyder oerhört mycket - att vara nära mina kunder. 


Musik, tipspromenad, mingel , bubbel och konstauktion står på dagens program och glada människor hörs i bakgrunden denna soliga och varma eftermiddag. Det bådar gott och jag skiner ikapp med solen och summerar dagen som trés bien! Så här kan en arbetsdag se ut för min del och jag klagar absolut inte utan säger "formidable". Tillställningen levde upp till mina förväntningar och en hel del lämnade platsen med BetterLooks design i sina påsar!.....Bonjour France.........